Projectomschrijving

Kiekeboe, wij zijn Shimmer en Shine. Wij zijn 2 glanzend rosse katers. En aan het tempo dat wij eten naar binnen werken, gaan we heel snel 2 stevige Garfields worden.  We komen van een familie zwervertjes en waren bij aankomst nog wat onder de indruk. Voor de eerste keer mensen zien was best wel vreemd.Maar al snel hadden we door dat mensen gelijk staan aan lekker eten, liefdevolle knuffels en een warme thuis. Meer moeten we niet hebben.
Oh ja, probeer niet te veel moeite te doen om ons uit elkaar te houden. We zijn net een identieke tweeling.
Alleen wordt Shimmer zijn ronk-knopje vanop een afstand bediend. Als je alleen maar naar hem kijkt, begint hij al te spinnen, de schat. Shine doet er iets langer over alvorens hij zich volledig overgeeft. Daartegenover staat wel dat Shine de durfal van het duo is: hij is altijd als eerste op verkenning en durft alles net iets hoger en verder dan Shimmer.
En nu komt het, we willen dus ook ons vriendinnetje Sunshine meenemen naar onze nieuwe thuis. Zij had het bij aankomst echt moeilijk naar andere vreemde katten, bij mensen voelde ze zich vrij snel prima. We wierpen echter al onze charmes in de strijd en ons mooie meisje heeft ons nu helemaal in haar hart gesloten.  Het was een optie om 1 van ons samen met haar te plaatsen, maar heel eerlijk zijn we onafscheidelijk, de drie musketiers. En ook al weten we dat het niet makkelijk zal zijn om voor ons drietjes samen een thuis te vinden, we hebben Cat Shelter gevraagd het toch een kans te geven.  Het zou ons zou gelukkig maken!
Wil jij ons een warme thuis, tonnen liefde en heerlijk eten geven, bel dan snel naar Cat Shelter en kom eens bij ons op bezoek. We twijfelen er niet aan dat we onmiddellijk jullie harten gaan stelen.
Meer info: 0472/64.80.99 (17u-21u) of mail naar planning@catshelter.be

geboren in juli 2017

NAAM SUNSHINE, SHIMMER & SHINE
Geslacht V, M & M
Leeftijd
Status optie