Projectomschrijving

Het lieve duo Sietske en Rikkie kwam in april terug in opvang nadat hun baasje overleden was.  Niet alleen knuffelbeer Rikkie, maar ook verlegen Sietske kwamen al snel hun knuffels in de zetel opeisen.

Sietske & Rikkie zijn geen kindjes of hondjes gewoon. Het duo zoekt een rustige en stabiele thuis, waar ze zeker voldoende aandacht krijgen en dan heb je twee huisgenootjes waar je erg veel vriendschap en plezier aan zal beleven. Een stapje buiten kunnen zetten bij mooi weer in een rustige omgeving (zijn geen verkeer gewoon) gaan ze zeker super vinden.

Rikkie is een lieve goedzak en allemansvriend. Onderschat deze rakker niet. Hij is nog heel speels en klautert gezwind (ok niet altijd even elegant) de hoogste krabpaal in. Deze vrolijke speelvogel is er graag bij, komt mee kijken of je de kasten wel goed intast, verkent elk hoekje met evenveel enthousiasme en hunkert naar een stapje buiten.

Sietske is naar mensen die ze nog niet kent eerst verlegen, ze kijkt even de kat uit de boom. Maar eens ze jou kent en je respecteert haar tempo kan ze niet genoeg krijgen van aaikes.  Ben je even iets te lang haar dikke vriend aan het knuffelen komt ze stiekem tegen je aanleunen, gooit zich voor je op de grond: ‘aaien dat buikje’, is de boodschap 🙂

Rikkie en Sietske vullen elkaar echt super goed aan. Het is hartverwarmend om te zien hoe dit duo zoveel steun en vriendschap heeft aan elkaar.

Nu nog een goede thuis vinden! Ben jij op zoek naar een lief duo waar je vooraf perfect het karakter van kent? Heb je geen hondjes of kindjes of andere volwassen katten? Neem dan zeker even contact op met de planning.

 

Meer foto’s en andere filmpjes op Rikkie & Sietske

Voor meer info en een vrijblijvend bezoekje: bel 0472/64.80.99 (17u-21u) of mail naar planning@catshelter.be

NAAM SIETSKE & RIKKIE
Geslacht V & M
Leeftijd 5 jaar
Status besproken