Projectomschrijving

Sophia (vroeger Misty) kwam omwille van een verhuis van haar baasjes na 6 jaar terug. Ze nam haar beste maatje Senna mee. Dit onafscheidelijke duo zoekt samen een thuis. Senna is heel sociaal en speels. Hij wilt er graag bij zijn, komt aaikes opeisen en is heel nieuwsgierig naar alles rond hem.

Lieve Sophia is enthousiaster voor een hapje. Al kirrend komt dit mooie dametje je tegemoet als ze iets lekkers krijgt. Intussen geniet ze ook enorm van aaikes. Sophia’s staartje lijkt wel in een witte verfpot gedompeld. En dat staartje houdt ze sierlijk omhoog als ze door de kamer paradeert.

Omwille van Sophia’s verlegen karaktertje zijn we voor dit duo op zoek naar een thuis waar er geen hondjes of kindjes zijn. Een rustige omgeving waar ze relax kan rondlopen zonder grijpgrage handjes is voor haar het aangenaamste. Maar onderschat haar niet. Als er een snoepje is, staat zij wel degelijk vooraan in de rij om het uit je hand te komen knabbelen en zich voor jouw voeten te gooien voor een aaike 🙂

Dit duo is intussen een kattentuintje gewoon en geniet enorm van een stapje buiten te kunnen zetten. Het beperkte stukje gras dat ze ter beschikking hebben, is intussen hun vaste plekje geworden om te zonnen.

 

Interesse om dit lieve duo te bezoeken? Mail naar planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18u-21u)

NAAM SENNA & SOPHIA
Geslacht M & V
Leeftijd 6 jaar
Status adoptie