Projectomschrijving

Wij zijn, Paulo & Pedro.

Ik, Paulo, ben erg nieuwsgierig en wandel je graag achterna. Mijn broer Pedro heeft een mooi kapseltje meegekregen van onze mamapoes. Kort froefroeke, haartjes in een middenstreep en dan mooi naar links en rechts gekamd, hihi. Mijn broer is een echte speelvogel. Hij houdt van balletjes, hengeltjes enz. Ook hij wandelt je graag achter na. Aaikes vinden we leuk maar we worden niet graag opgetild. We zoeken een baasje dat begrip heeft voor het feit dat we zelf graag het tempo aangeven van contact.  Jonge of heel actieve kindjes zijn voor ons te beangstigend.  We zoeken een rustige thuis waar geen honden aanwezig zijn. Met sommige soortgenootjes klikt het, maar het risico dat jouw katten ons niet welkom heten willen we liefst vermijden. Hopelijk begrijp je dit.  Op termijn zouden we graag een stapje buiten willen zetten.

Vind je na het lezen van mijn briefje ons nog leuk? Denk je dat wij in jouw gezin kunnen aarden? Neem dan contact op met de planning die je in contact brengt met onze pleegmama. Weet wel dat we heel nauw aan haar hart liggen, dus ze gaat je veel vragen stellen. Zo is zij en ben ook jij zeker dat we een goede match zijn 🙂

Voor meer info en een vrijblijvend bezoekje mail naar de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18-20u) .

Pedro en ik wensen je nog een fijne dag en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort wel hé.

Pootjes van Paulo & Pedro.

NAAM PAULO & PEDRO
Geslacht M & M
Leeftijd geboren op 8 oktober 2017
Status adoptie