Projectomschrijving

Hallo,

Wat fijn dat je komt kijken of wij de nieuwe huisgenoten van jou kunnen worden. Wij zijn twee mooie en dappere meisjes.
We zijn allebei alleen in ons pleeggezin gekomen en hebben elkaar daar leren kennen. Ondertussen zijn we de beste vriendinnen geworden en kunnen we niet meer zonder elkaar.
We zoeken dus samen ons For-Ever-huisje. Als we wat groter zijn willen we graag ook eens stapje buiten zetten maar we hebben wel een leef- en slaapplaats binnen bij jou nodig.
Spelen doen we heel graag. De ballenbaan, kleine balletjes los, hengeltjes, speel tunnels, … we zijn er helemaal fan van. Maar zoals je op de foto’s kan zien knuffelen we ook graag samen met elkaar en met jou. Orbi is het dametje dat het meeste durft en komt vragen voor een knuffel. Ze helpt mee met de afwas, de computer heeft ook geen geheimen meer voor haar. Ikke, Orli, zal alles van een afstand bekijken en er een beetje langer over doen maar als er dan zo’n hand komt kriebelen op mijn buikje dan geef ik me ook over, zoals je kan zien op de foto. We zijn twee heerlijke speelse super schattige kittens. We zijn gewoon met kleine hondjes maar zoeken ze niet op om mee te spelen.  Kinderen zijn ook ok als ze maar rustig met ons omgaan.
In ons pleeggezin hebben we genoten van knuffels en lekkers maar binnenkort is het tijd om onze vleugels uit te slaan. (hihihi zeg maar pootjes in ons geval)

Zo nu weet jij meer over ons. Denk je dat wij de ideale match zijn met jou, neem dan zeker even contact op met de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18u-20u) voor meer info en een vrijblijvend bezoekje.

Tot gauw.

Liefs Orli en Orbi.

NAAM ORBI & ORLI
Geslacht V & V
Leeftijd geboren 20 en 22 september
Status besproken