Projectomschrijving

Mijn naam is La Rhett, sjieke naam hè? Het betekent ‘die rooie’ en tja, dat ben ik natuurlijk ook maar wel een hele deftige.  Ik ben een actieve dame, dat kun je ook wel zien aan mijn slanke lijn. Maar ik hou wel van lekker eten hoor! Ik ben gek op knuffelen met de honden, andere katten niet bepaald, misschien kittens maar daar moet ik dan over nadenken. Verder doe ik vooral waar ik zin in heb. Ik kom heus wel eens bij je liggen maar dan wel op mijn voorwaarden. Precies zoals  een kattenprinses  dat hoort te doen! Stiekem hecht ik heel veel waarde aan mijn mensen maar ik doe altijd erg mijn best om dat niet te laten merken.
Vanwege een relatiebreuk ben ik op zoek naar nieuw personeel. O ja, ik zet ook graag een stapje buiten, maar ben echt een mooi-weer-kind en ik verkies met dit weer toch liever een warm plekje bij de kachel.

Wil je een date met mij, neem dan zeker even contact op met de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (18-20u) voor meer info en een vrijblijvend bezoekje.

NAAM LA RHETT
Geslacht V
Leeftijd 10 jaar
Status adoptie