Projectomschrijving

Aangezien zowat alle onze katjes die al besproken konden worden intussen een bezoekje hebben gehad en gereserveerd werden, zetten we graag een lange blijver van één van de collega’s van het dierenasiel van Genk in de kijker

Koetje wacht al een jaar op een thuis!

Hallo allemaal, mag ik er eventjes tussenkomen. Ik ben Koetje. Op 7 oktober 2016 (!) kwam ik in het dierenasiel van Genk terecht als zwerfdier. In het asiel val ik niet op omdat ik mijn eigen ruimte gekregen heb. Ik schiet niet zo goed op met de andere poezebeesten. Met mijn 7 jaar ben ik zeker nog geen senior, maar ik ben wel rustig van aard. Ok, ik geef toe dat ik soms eens humeurig kan zijn of eens kan mopperen, maar ik ben best lief en kom ook kopjes geven en mijn knuffels in ontvangst nemen. Ik wil gewoon af en toe kunnen genieten van mijn schoonheidsslaapje zonder gestoord te worden. Mag toch? Een paar maanden terug ben ik een operatie ondergaan aan mijn achterpoten. Dit is goed verlopen en ik huppel weer rond als nooit tevoren en vooral zonder pijn. Ik krijg in het asiel ook aangepaste voeding voor mijn gevoelige darmen, maar mogelijk kan ik zonder eenmaal ik in een stressvrije omgeving zit.
Ik droom van een mandje in een rustig gezin waar ik na een tijdje ook de tuin mag verkennen.

 

Wie wilt Koetje eindelijk haar eigen plekje geven? Informeer dan zeker bij de collega’s van het dierenasiel van Genk via info@dierenasielgenk.be of bel tijdens de openingsuren naar 089 35 70 09: elke dag van 15u – 18u (behalve op donderdag en zondag)

NAAM KOETJE
Geslacht V
Leeftijd 7 jaar
Status adoptie