Projectomschrijving

Hallo, wij zijn Drumstick en Dausy, twee zusjes. Ja we weten het, we lijken niet fel op elkaar. Maar we hebben best veel gemeen. Zo houden we er allebei van om geaaid te worden. Ook jonge kinderen vinden we prima. We maken zelfs tijd om met hun te knuffelen.

Ik, Dausy, ben een knap zwart wit poesje. Ik geef toe dat ik wat groter en dus ook zwaarder ben als mijn zusje, maar dat is gewoon meer om van te houden. ūüėČ Ik hou van knuffelen en dat doe ik dan ook vol overgave. Alle vormen van affectie vind ik leuk. Ik eet ook heel graag, maar vergeet niet … geen enkele maaltijd is geslaagd zonder achteraf een uitgebreide knuffelbeurt.
En ¬†ik ben Drumstick. Jip, ik heb deze naam gekregen omdat ik zo schattig ben dat iedereen me wil opeten ūüėč Ik moet toegeven dat ik ook erg gesteld ben op mijn eten en op knuffelen. Maar ik ben bovenal een avonturier. Dat had je misschien al kunnen afleiden uit mijn mooie streepjes-vacht. Ik kan al heel goed klimmen. Ik ben ook nergens bang van. Stofzuigers, no problemo! Hoogtes, peace of cake! Alles dat nieuw
is vind ik spannend en leuk. En uiteraard hou ik ervan om mijn zusje te plagen. Niets is zo leuk als lekker rollen over de grond, of over elkaar.

Oh ja, we hebben net kennis gemaakt met de andere dieren hier in ons pleeggezin. Dat was heel spannend. Nu ja, net kennis gemaakt, de Maltezer wil ons blijkbaar om een handtekening vragen. Ze staat al weken aan de deur te wachten tot we eens buiten komen. Maar dat is het leven van een ster. Het was best wel spannend, er loopt hier zelfs een reuzenhond rond. Ik ben er zeker van dat ze wel 100 keer zo groot is als ons! Maar uiteraard zijn wij niet bang van reuzen.

Nu is het hoog tijd voor een schoonheidsslaapje. Maar vergeet niet, als je denkt dat je leuk personeel zou zijn voor ons, dan mag je altijd solliciteren. Neem dan zeker even contact op met de planning via planning@catshelter.be of bel naar 0472/64.80.99 (17-21u) voor meer info en een vrijblijvend bezoekje.

Groetjes Dausy en Drumstick

NAAM DAUSY & DRUMSTICK
Geslacht V & V
Leeftijd geboren op 25 juli
Status besproken