Projectomschrijving

Alizia is een jonge kattin die erg lief en sociaal is. Ze speelt nog graag, maar komt tegelijk heel graag haar aaikes opeisen. Deze mooie rosse dame zoekt een thuis waar ze in huis welkom is maar waar ze in rustige omgeving zeker ook een stapje buiten kan zetten want dat mist ze nu wel.  Aangezien we niet weten wat haar ervaring is met andere katten of met honden, kijken we echt uit naar een thuis waar ze het huis en de aandacht niet hoeft te delen.

Alizia is beslist een jong volwassen katje waar je heel wat vriendschap aan hebt! Geen kittenstreken meer, een mooi en zachtaardig karakter en een genieter en plantrekkertje.  Jonge kindjes of een erg drukke omgeving is ze niet echt gewoon.

Deze mooie meid had bij aankomst een dikke neus door een huidinfectie waar ze al even mee moet gezeten hebben. Deze is flink aan het beteren, je ziet er amper nog iets van maar de kuur is nog niet volledig achter de rug. De kuur (iets onder de voeding) moet nog even worden voortgezet, maar dit kan ook in haar nieuwe thuis en is ook volledig op onze kosten tot het volledig achter de rug is. Haar intussen een fijne thuis ontzeggen terwijl haar kittens al verhuisd zijn, vinden we maar zielig, ze verdient haar eigen plekje echt!

Als het niet lukt om voor 1 november een thuis voor haar te vinden, moet ze helaas opnieuw verhuizen naar een ander pleeggezin (omwille van renovatiewerken) wat beslist weer onnodige stress zou zijn. Dat willen we haar echt besparen. Het is nu dus even zoeken naar een lieve kattenvriend die haar in het hart wilt sluiten en haar een gouden mandje wilt geven.

Voor meer info: 0472/64.80 (17u-21u) of mail naar planning@catshelter.be

NAAM ALIZIA
Geslacht V
Leeftijd 1 jaar
Status adoptie