Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

Fotoverslag van Beleef Chocolade 2016 is  terug te vinden in dit album: https://www.facebook.com/169669586458835/photos/…

De winnaars van de vragenzoektocht zijn: Willy Mensch, Koen Clijsters, Tanya Gordinne, Penny, Elke Boelanders, Geuens Lars, Davy uit Koersel, Robin Schrooten, Barbara Schoofs en Brecht Vanderstraeten. Zij zullen via mail worden gecontacteerd over hun prijs!

Update 18/11:  Weersvoorspellingen geven kans op regen en hevige wind, maar het kan ook meevallen. De wandeling gaat alleszins door, maar wandelaars kunnen vrij kiezen om deel te nemen aan de wandeling. Alle proevertjes en ook de vragen zijn gewoon indoor in het Buurthuis te verkrijgen zodat niemand iets hoeft te missen 🙂

Vanaf 13u kan reeds worden aangeschoven aan het buffet bij 10 chocoladefonteinen in 8 verschillende smaken!

Opgelet: de feestformule is volzet, maar er zijn nog plaatsen voor de gewone inschrijving voor kinderen -8j (4 euro) en volwassenen (7 euro) inclusief 7 proevertjes

Na 16/11 het bedrag voor de inschrijving overgeschreven? Om discussie aan het onthaal te vermijden, breng een betalingbewijs mee. Als de betaling nog niet op onze rekening werd ontvangen voor 18/11 en er geen betalingsbewijsje kan worden voorgelegd kan aan de kassa betaald worden en storten we het bedrag gewoon terug van zodra het op onze rekening binnen is.

 

Kom op 20 november smullen ten voordele van onze patiëntjes. Geniet van een wandeling in het bos met onderweg en bij aankomst heerlijke chocolade lekkernijen.

Tussen 13u en 18u kan je terecht in Buurthuis Heppen (Heidestraat 65)  voor dit unieke evenement.

Maak kans op 10 prachtige prijzen waaronder CHOCOLADEMASSAGES in Kuuroord Hezemeer

Dit jaar ook  heerlijke ambachtelijke CHOCOLADE MACARONS van Amacarons als proevertje!

Beleef Chocolade bestaat 10 jaar! Dat betekent jawel 10 chocoladefonteinen in 8 verschillende chocoladesmaken

Je kan gewoon inschrijven voor 7 euro (inclusief 7 proevertjes), maar je kan ook gaan voor de feestelijke deelname voor 10 euro. Hiervoor krijg je een glaasje bubbels extra en keuze uit nog meer culinaire chocolade lekkernijen! Interesse in de feestformule met bubbels en een fijnproeverij van Chocolade & Dinges? Schrijf dan zeker in voor 13 november!

Opgelet: de feestformule is intussen VOLZET

Inschrijven via info@catshelter.be

Opgelet: uw deelname is pas bevestigd na overschrijving op reknr. BE43 7785 9170 4301 met vermelding van het aantal kinderen jonger als – 8 jaar (4 euro) , het aantal volwassenen of kinderen + 8 jaar (7 euro) of  het aantal feestformules (10 euro).